Grand finale: A tribute to Jan Schut

Grand finale: A tribute to Jan SchutZaterdag 17 november 2012, 20.00 uur
Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, Amstelveen

Dirigent Jan Schut verlaat na ruim 23 jaar het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam (de voormalige Shell-Harmonie). Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan willen wij nog één keer een geweldig concert met hem geven!

Het lijkt ons leuk om oud-leden een gedeelte van het concert mee te laten spelen. Daarom roepen we oud-leden op om zich voor dit bijzondere concert op te geven en om nog eenmaal onder Jan's leiding muziek te maken.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdagavond 17 november in Amstelveen. Leden en oud-leden zullen maximaal drie werken uitvoeren.

Op zaterdag 13 oktober is er een repetitiedag gepland. Een deel van die dag zal worden gebruikt om de stukken in te studeren. Daarnaast zullen tussen 13 oktober en 17 november enkele donderdagavonden worden gewijd aan gezamenlijke repetities.

Ben je ooit lid geweest maar ben je niet in de gelegenheid om mee te spelen, dan nodigen we je natuurlijk van harte uit om te komen luisteren.

Verspreid dit bericht zoveel mogelijk, zodat we er een onvergetelijk concert van kunnen maken!

Op het programma staan de volgende stukken:

• Feierlicher Einzug van Richard Strauss (arr. R. Spinney)
  • Mytho-Logica van Karl-Heinz Köper, solist: Lex Bak
  • Sleep van Eric Whitacre
  • Lincolnshire Posy (deel 2, 4 en 5) van Percy Aldridge Grainger
  • At a Dixieland Jazz Funeral van Jared Spears
  • Armenian Dances deel 1 van Alfred Reed (samen met oud-leden)
  • A Tribute to Harry James van Eric Coates en Alberto Pestalozza (samen met oud-leden), solist: Rik Baars
  • Yiddish Dances deel 5 van Adam Gorb