Het Grote Dierendagconcert

Kom naar het grote Dierendagconcert!Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam o.l.v. Vincent van den Bijlaard
Zondag 4 oktober, 16.00 uur, Muziekschool Amsterdam Noord, Alkmaarstraat 10, Amsterdam
Kaarten: volwassenen 5 euro, kinderen gratis. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren gewenst.

Op zondagmiddag 4 oktober 2015 geeft het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam o.l.v. Vincent van den Bijlaard een concert dat helemaal in het teken staat van Dierendag.

Tijdens het concert worden de kinderen op een speelse manier meegenomen door het dierenrijk en maken ze kennis met verschillende muziekinstrumenten.

De presentatie is in handen van Abel Brouwer. Kinderen kunnen meedoen aan de tekenwedstrijd.

Iedereen is welkom! Het wordt een vrolijke muzikale
middag voor jong en oud. Na afloop kunnen de ouders, opa’s en oma’s een drankje bestellen en is er voor de kinderen gratis limonade.