Nieuwjaarsconcert 2017

NieuwjaarsconcertSymfonisch Harmonieorkest Amsterdam o.l.v. Vincent van den Bijlaard
Zaterdag 14 januari, 20.00 uur, De Duif, Prinsengracht 756, Amsterdam
Kaarten: 15 euro, kinderen en donateurs 10 euro.

Bestel kaarten online

Op zaterdagavond 14 januari 2017 geeft het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam haar traditionele nieuwjaarsconcert. Naast het traditioneel Weense nieuwjaarsrepertoire zal het orkest saxofoniste Patricia Swart begeleiden in enkele solostukken voor harmonieorkest en saxofoon.

Het concert vindt zoals gebruikelijk weer plaats in De Duif aan de Prinsengracht. In deze prachtige kerk zal de muziek van onder andere Johann Strauss garant staan voor een sprankelend concert.

Patricia Swart studeerde klassiek saxofoon aan het Artez Conservatorium in Zwolle. Ze studeerde tevens aan het Conservatorio Superior de Música de Aragón in Zaragoza, Spanje. Patricia is lid van het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam, en het orkest is trots dat ze uit eigen gelederen een soliste van Patricia's formaat kan leveren. Patricia zal soleren in Thema met variaties van Rossini, in meeslepende salonmuziek uit de dertiger jaren van Rudy Wiedoeft en de gevoelige Ballade voor altsaxofoon van Alfred Reed.

Er zijn oliebollen en champagne. Bent u er ook? Graag proosten we met u op een muzikaal 2017!