Verrassende ontmoetingen in de Beurs

Women's Company
o.l.v. Vincent van den Bijlaard
Zaterdag 25 maart 2017, 20.15 uur, Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam
Kaarten in de online voorverkoop met korting zijn helaas uitverkocht.
Kaarten aan de kassa van de Beurs: 17,50 euro.

Bestel kaarten online

Op zaterdag 25 maart 2017 geven het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam en Muziekvereniging Soli Driehuis-Velsen een gezamenlijk concert in de Beurs van Berlage, met medewerking van vrouwenkoor Women's Company.

Women’s Company is een Amsterdams vrouwenkoor met een bezetting van ongeveer 25 leden. Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke en moderne muziekstukken, en het koor bleek een ideale match te zijn om het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam te versterken in het spectaculaire werk Equus van Eric Whitacre.

Verder zal het SHA spelen: Evolutions van Alfred Reed, The Wind in the Willows van Johan de Meij en Abendsege und Pantomime uit de opera Hänsel und Gretel van Engelbert Humperdinck (ook met zang van Women's Company).

Muziekvereniging Soli zal een kleurrijk en gevarieerd programma brengen dat in het teken staat van schilderijen. Dat komt tot uiting in de muziek, maar er zullen ook speciaal voor dit programma gemaakte schilderijen worden getoond.

Kaarten aan de kassa van de Beurs van Berlage kosten €17,50. De kaarten met korting in de online voorverkoop zijn helaas uitverkocht.

Graag ontmoeten we u in de Beurs!