Te gek!

Te gek!Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam o.l.v. Vincent van den Bijlaard
Zaterdag 11 november 2017, 20.00 uur, Muziekschool Amsterdam Noord, Alkmaarstraat 10, Amsterdam
Kaarten: 15,00 euro.

Bestel kaarten online

11 november. De dag van de gekken. Het begin van Carnaval. Een concert op die datum kan dus alleen maar een beetje een gek concert zijn. En dat wordt het ook; het wordt te gek!

Het wordt feestelijk, bizar, verdrietig, mooi, snel, blij, langzaam, gewoon, of eigenlijk: te gek voor woorden. Een heus driedubbelconcert met vrienden van de Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam.

Het SHA is namelijk gek op Saxofobia onder leiding van Ati Lust. Zij spelen tijdens dit concert met alleen saxofoons de Serenade Op. 44 van Dvořák. Gekkigheid!

Het SHA is ook gek op hun koperblazers. Speciaal voor deze gekke gelegenheid speelt het SHA Koperensemble een stuk van Biber (néé, niet Bieber).

Kom ook, dat vinden we te gek!