Zondag 7 juli geeft het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam een concert in het Noorderpark! Hierbij vieren we alvast de zomer, met muziek over vlinders, bijen, en bloemen! Op de muziekstandaard staat o.a. de Bloemenwals (Tchaikovsky), Vlucht van de Hommel (Rimsky-Korsakov) met ons eigen lid Nanda als solist en de Overture to the Wasps. Het orkest zal niet alleen het concert verzorgen: basisschool De Klimpop en het Amsterdamse koor De Meezingers nemen ook een deel voor hun rekening. Het wordt een bijzonder buurtconcert!

Het concert zal plaatsvinden in het Noorderpark, Amsterdam, vlakbij bar-restaurant Pompet, tussen 13:00-16:30u (repertoire wordt meerdere keren uitgevoerd).  Toegang is gratis.

Meer informatie volgt nog!